Cursa dels Mussols

Cursa sostenible

Com tots sabeu, La Cursa dels Mussols, transcórrer per la Serra de Galliners. Tenim el privilegi de poder comptar amb la Serra de Galliners durant tot l’any per gaudir de la natura tot passejant, entrenant per La Cursa o collint bolets. Si volem seguir gaudint-ne durant molts més anys, només ens queda un camí a seguir; el camí de l‘eco-responsabilitat i la cura del nostre entorn.

Tothom hauria de prendre consciència dels actes que fa des d’un punt de vista de sostenibilitat. L’organització de La Cursa dels Mussols s’ha pres molt seriosament el fet d’organitzar La Cursa tenint en compte els valors ecològics i mediambientals que creiem haurien de regir en tota activat esportiva.

Algunes de les accions que hem pres:

  • Mínim ús de plàstics. No hi haurà llaunes ni ampolles de plàstic ni als avituallaments ni a l’arribada
  • No hi haurà gots.
  • A la zona d’arribada NOMÉS hi haurà material compostable.
  • Les cintes de marcatge del circuit seran reutilitzables.
  • No es pintarà de cap manera el bosc (ni el sòl, els arbres, etc)
  • El marcatge del circuit serà recollit el mateix dia.
  • Recollida selectiva de deixalles una vegada finalitzada la cursa.
  • A primera hora de l’endemà de la cursa es donarà la volta al circuit per tal de recollir qualsevol deixalla que s’hagi pogut ocasionar durant La Cursa.

Cursa inclusiva

Un dels altres compromisos que s’ha pres des de l’Organització de La Cursa és la Inclusió. Juntament amb col·laboració de l’Àrea inclusiva de la FEEC, posem  en marxa la Cursa dels Mussols Inclusiva (aquest any serà la segona edició).
Tant la Cursa dels Mussols com l’Àrea Inclusiva de la FEEC comparteixen l’objectiu de promocionar el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física i esportiva, orientada a la inclusió de les persones amb discapacitats. És en aquest punt on ha nascut la col·laboració entre les tres entitats, complementàries i amb objectius compartits, de visibilitzar, de possibilitar a totes les persones sigui quina sigui la seva diversitat funcional, l’accés als espais esportius i d’oci, a fer, en definitiva, més inclusiva la nostra ciutat i la nostra Serra.
Edit Template

Aquest any estem molt contents de poder comptar amb la col·laboració de L’OLIVERA, un projecte cooperatiu d’inclusió de persones en risc d’exclusió social.

Persones amb discapacitat i/o malalties mentals s’empoderen través de l’agricultura ecològica i l’elaboració de vins i olis d’alta qualitat en dos espais diferents. La seu històrica a Vallbona de les Monges (Lleida) i la Masia de Can Calopa a Collserola (BCN).

Un projecte amb 2 residències i 5 pisos d’acompanyament que acompanya a unes 50 persones amb suport.

Podeu trobar més informació d’aquest gran projecte a la seva web.

No gluten friendly

Com altres anys, La Cursa continuarà sent “No gluten friendly”, és a dir, sense gluten per a tots aquells corredors celíacs o intolerants al gluten que vulguin gaudir de l’entrepà. En aquest sentit, se seguiran totes les pautes i recomanacions que ens dona l’Associació Celíacs de Catalunya. Aquells que així ho vulguin, podran escollir aquesta opció en el formulari d’inscripció.

Obsequi XII+I edició 2023

Samarreta Tècnica de màniga llarga Tuga Active Wear 

Samarreta fabricada en DryTech, un teixit que ofereix una bona evacuació de la transpiració.

Aquesta samarreta de màniga llarga mantindrà el teu  confort tèrmic , aspecte tan important en la pràctica esportiva. El teixit DryTech dona un excel·lent resultat al desgast i l’abrasió, molt bona resistència general que és garantia de durabilitat i de bon rendiment per molts anys.

Got plegable de 200ml

Aquest any no hi haurà gots en cap lloc a la Cursa dels Mussols

Aquest got es donarà de regal en totes les Curses de Mussolets i també es podrà adquirir quan feu la inscripció en les curses d’adults. 

Aquest got és reutilitzable, plegable i pot contenir begudes calentes. Té una anella al lateral perquè el podeu lligar fàcilment on us sembli millor.

Està fet de materials PU reciclats amb un pes de 10 grams i es pot doblegar, enrotllar-lo i guardar-lo fàcilment a una butxaca.

MATERIAL: TPU (poliuretà termoplàstic)

-Certificació PU RECICLAT: fabricat amb PU reciclat
-Certificació BPA FREE: absència de bisfenol (obligació europea)

Organitzadors:
Patrocinadors:
Patrocinadors tècnics:
Col·laboradors:

Trusted by Bitcoin Trend App Review